+359 887 433 323

office@leadersplay.com

Искате ли вашето дете да е сред първите деца, които притежават финализираната версия на настолната игра - LeadStreet?

Ще му направите ли страхотен и неочакван подарък, който да му помогне да изгради ключови умения, важни за бъдещето му развитие?

Вярвате ли в градивното забавление?

Ако отговорът ви е “да” - попълнете апликационната форма и запазете своята настолна игра. Ние ще се свържем с вас, веднага щом произведем първите бройки, и ще уточним доставката и начина на плащане.Име *

Фамилия *

Имейл *

Телефонен номер *


Държава *

Град *


Брой на игрите *

Език на игрите *

Валута *


Обща сума:

0 BGN


Разрешение за използване на личните данни

LeadersPlay ще използва личните ви данни, единствено с цел да ви изпраща полезна информация за нови и интересни продукти, предстоящи събития и обучения, както и за споделянето на полезни образователни материали, наръчници и съвети.


Съгласен/-на съм да получавам актуална информация за продуктите и услугите на LeadersPlay.

Винаги можете да промените своето мнение и да се отпишете от базата ни с данни, като кликнете върху линка "отпиши" в края на даден имейл или пишете на office@leadersplay.com. В качеството си на отговорна компания, ние от LeadersPlay съхраняваме и използваме личните ви данни с грижа. Повече информация за политиката ни за съхранение и обработка на личните данни, можете да намерите в сайта. Кликвайки на полето по-горе, вие се съгласявате да съхраняваме и обработваме личните ви данни в съответствие с тези условия.

Email бюлетин

Абонирайте се за нашия имейл бюлетин, за да получавате първи актуална информация и специални условия за закупуване на нашите продукти и / или за участие в нашите обучения, събития и инициативи.
Без спам - единствено полезна информация.

Абонирай ме